Tiny Finger Point Hand With Heart

Dankwoord

Hier gewoon even een dankwoordje voor iedereen die dit leest.

Dankjewel dat je mijn blog bezoekt.
Ik vind het altijd heel lief als mensen de moeite nemen om een reactie te plaatsen, of om me te volgen, maar gewoon lézen vind ik ook geweldig, natuurlijk.

bronnen
De plaatjes zijn meestal foto's, genomen vanaf mijn telefoontje, en als dat niet het geval is, is dat duidelijk te zien. Als je ze wilt gebruiken, prima, maar ik zou het fijn vinden als je het even meldt.

Inspiratie haal ik wel vaak van internet. Maar nog veel vaker gewoon van straat: posters, graffiti letters langs de snelweg, pamfletjes die uitgedeeld worden, leuke winkeletalages... Beelden dus vooral. Dat worden dan tekeningen, schilderijtjes, rare creaties of een blogpost

Extra wil ik Janine bedanken: ze heeft echt een geweldige blog, en door haar ben ik lang geleden (toen, mijn vorige blog die helaas is overleden) een blogje begonnen. 


Verder zou ik nog willen zeggen: neem eens een stuk papier en een pen, en kras er eens flink mee. Zo hard als je kunt. Of teken het eerste dat in je opkomt. Of schrijf één woord, steeds groter en groter op het vel, en gooi het daarna weg. Gewoon, om af en toe je hoofd te ordenen. Zoveel stress, gedachtes, chaos... 
Daarvoor is deze blog bedoeld, om je even wat inspiratie te geven wat je óok kan doen, in plaats van je dagelijkse drukke leventje te lijden.

Zo, dat was het.
Nogmaals bedankt voor het lezen.
Liefs, 
Emma
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥