Tiny Finger Point Hand With Heart

30-07-2013

No tips today | my wreck this journal.

Lieve lezers,

een hele tijd terug postte ik dat ik later iets over mijn Wreck this journal boekje zou schrijven.
Tijd dus om dat te doen! Een Wreck this journal is een geweldig boekje, waar opdrachten in staan. Bizarre opdrachten, die je allemaal uit kan voeren, en het enige wat je nodig hebt is je boekje.
Uiteindelijk wordt het boekje lelijk, vies, en lang niet meer zo perfect als dat je hem gekocht hebt.
Op internet vind je altijd van die perfecte, mooie boekjes, zelfs als ze toegetakeld zijn. Nou, die van mij niet hoor. Hier komt het.


Kijk, dit soort opdrachten staan er dus in! Perfect voor de echte perfectionist, want ja, je kán je boekje niet mooi houden. Dat moet je gewoon niet willen.
 Over niet mooi houden gesproken.... De opdracht was: ga met je voeten op dit boekje staan. Dus ik doopte m'n voeten gelijk in de verf, en smeerde alles lekker uit. Daarna klapte ik het boekje dicht, en jawel: de bladzijdes plakten natuurlijk aan elkaar vast. Dus dit is het kunstzinnige resultaat.
Er zijn nog veel meer leuke opdrachten, en ondertussen heb ik bijna alles gedaan! Daarom is dit echt een enorme aanrader. Hm, misschien was het toch '1 Quick tip?'


Fijne dag nog,
Liefs,
Emma.

1 opmerking:

  1. Oh ik dit zou ik dus echt helemaal niet kunnen! Vreselijk om zo'n mooi boekje helemaal toe te takelen en ik zou nóg proberen om alles zo mooi mogelijk te doen! Wat een leuke originele blog heb je! Echt heel leuk! Ik hoop dat je snel wat meer volgers krijgt dus ik ga je alvast aan één extra volger helpen en je volgen! Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥