Tiny Finger Point Hand With Heart

15-12-2012

2013: 365 dagen project.

Lieve lezers,

hier komt even een kort postje: zoals sommigen misschien al weten ben ik van plan om volgend jaar een 365 dagen project te doen. Niet iets heel spectaculairs, maar het lijkt me al lastig genoeg. Vroeger probeerde ik wel eens een dagboek bij te houden, maar ik hield het niet langer dan twee dagen vol, om maar wat te noemen. Goed, mijn idee is om elke dag één pagina uit dit boekje te vullen. Dat kan met een tekeningetje, een stuk tekst, een leuk tijdschriftartikel, of misschien maar met één enkel woord zijn. Natuurlijk zal ik elke week laten zien wat ik heb gemaakt. Ik weet dat het heel simpel klinkt, maar ik weet ook dat het heel veel doorzettingsvermogen eist. Ik zie mezelf er wel voor aan om te zeggen: 'Oh ja, het is al elf uur 's avonds, ik doe vandaag wel niks.'


Het idee achter dat project is ook om de dagen niet zo voorbij te laten vliegen. Je kent vast het gevoel wel van: Ik heb vandaag niks gedaan, en nu is het weer donker! Voor je het weet is er weer een week voorbij, waarin je weer dat ene klusje niet hebt afgemaakt. Snap je een beetje wat ik bedoel?
Ik heb vandaag het boekje gekocht waarin ik dus vanaf volgend jaar elke dag iets in zal proberen te doen.


 Het is een blanco boekje van Leuchturmiot, of eigenlijk zijn het er twee. Het is moeilijker dan het lijkt om blanco boekjes met meer dan 300 bladzijdes te vinden! Daarom toch maar deze: de pagina's zijn genummerd, wat heel handig is, en er bij krijg je etiketten en een vel lijntjes papier, zodat je toch recht op het blanco papier kunt schrijven. 

Dit was het enige dat ik aan jullie kwijt wilde! 
Wordt volgend jaar vervolgd. (Ja, de eerste 'tot volgend jaar-grap' is gemaakt hoor!)
Liefs,
Emma.


3 opmerkingen:

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥