Tiny Finger Point Hand With Heart

16-12-2012

Lazy Sunday

Today I swear I'm not doing anything...

Ja, het is weer een tijd geleden dat je dat liedje overal hoorde, en er gek van werd. Maar ik vond het een leuk intro, dus sorry als je het nu weer in je hoofd hebt zitten.
Luie zondagen zijn zeldzaam, zeer zeldzaam, maar ze zijn heerlijk. En daarom komt hier een stukje over hoe je jouw luie zondag nóg knusser kunt maken, want jawel, in de winter mag het.Sloffen staan bij mij op nummer één. Ik heb ze altijd aan 's winters, en ik kan niet meer zonder. Bij schoenenwinkels kan je ze heel goedkoop krijgen, en als ze niet in jouw maat zijn is een maatje te groot of te klein ook niet erg.
Kaarsjes, of anders kleine lampjes.
Kerstlampjes maken elke kamer gezellig, hoe rommelig of strak hij ook is. Als je geen kerstlichtjes hebt, doe dan alleen je bureau of bedlampje aan, en houd grote lichten uit. Maar het allerleukste is natuurlijk om je kamer te versieren met waxinelichtjes!
Geen van allen? Misschien kan je van crêpepapier een zakje knippen, en hem om een zaklamp doen. Ophangen die sfeer verlichter! 


Bordspelletjes doen met je familie, wanneer heb je dat voor het laatst gedaan? Denk je nu 'kinderachtig', dan moet je het juist eens doen. Bovendien vinden je ouders het vast ook wel weer leuk dat jij niet alleen maar boven op je kamer zit.

Voor het echte knusse gevoel neem je een kat. Geen kat bij de hand? Leen die van de buren, of nog beter, zoek een vriendin die een kat heeft. Niet alleen voor de kat hoor. Een lui dagje is veel leuker met een vriendin.


Kussens, truien en boeken, allemaal gezeligheidsfactoren. Ook leuk om marshmallows te roosteren boven het haardvuur (of als je dat niet hebt, een kaarsje). Heb je even een frisse neus nodig? Muts op en naar buiten. Het is heerlijk om even naar het bos te gaan, en je gedachten op een rijtje te zetten. 
En de dag afsluiten met een lekker lang bad is nog beter.
Maar het beste is, als je het mij vraag, het moment wanneer je lekker in je warme bed kruipt.Fijne dag nog,
Liefs,
Emma.7 opmerkingen:

  1. wat een heerlijke plaatjes. En die laatste! Ik zou willen dat ik hem zo uit de foto kon pakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, luie zondagen zijn inderdaad zeldzaam. Zo zeldzaam dat ik er maar een luie maandag van maak omdat ik ze teveel mis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love it! Ik heb altijd van die hele dikke warme Primark sokken aan en een hoodie:) Daar kan ik echt van genieten! xliefs

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥