Tiny Finger Point Hand With Heart

01-12-2012

Te veel boekjes.

Lieve lezers,

Ik ben echt zo iemand die van opschrijfboekjes houdt, en daar zal ik vast niet de enige in zijn. Ik kan er écht niet genoeg van hebben. Het is ook zo leuk om jaren later een boekje wat je volgeschreven hebt terug te lezen! Hier heb ik wat ideeën voor jullie wat voor boekjes je zou kunnen vullen...In dit blokje houd ik leuke outfits bij, dingen die ik nog wil of moet kopen, ideetjes voor wat ik een keer aan kan doen of gewoon collages. Het is heel handig voor als je niet weet wat je aan moet. 

Hier heb ik een boekje waar ik schetsjes in teken, gewoon even snel als ik een idee heb. Ik heb hem bijna altijd bij me. Het is echt een klieder-boekje geworden. 

En dit is een boekje van de vakantie. Ik probeer elke vakantie een soort 'dagboekje' te maken, met bonnetjes, ansichtkaarten, postzegels, foto's, verhalen, citaten, enz. van de vakantie. Het lukt echt niet elke keer hoor, maar deze heb ik toevallig nog uit Corsica, hij is van de zomervakantie.


Dit is een boekje waar ik complimentjes in opschrijf, en hoe verwaand het ook klinkt ik ga het wel met jullie delen. Want als iemand iets vervelends over je zegt denk je daar maanden nog aan, terwijl je complimentjes zo weer vergeten bent. Dat is toch niet eerlijk? Daarom heb ik besloten om de allerliefste complimentjes zwart op wit in dit boekje te zetten, en als ik er 'behoefte' aan heb lees ik het boekje even door. Het is echt een aanrader!


En tot slot: het gewone notitieboekje. Ik denk dat veel mensen dat hebben, zo'n boekje dat je altijd in je tas hebt zitten en alles in opschrijft. Deze komt uit Florence, en ik heb er meteen een potloodje bij gekocht in dezelfde stijl, gewoon leuk toch?


als je ze wilt kopen: zwart blok Moleskine | blauw schetsboekje Favini | vakantie boekje HEMA | paars met wit boekje Oxford | notitieboekje Tassotti

Nog een paar leuke boekjes:Dat was het. Hebben jullie ook opschrijfboekjes waar jullie niet zonder kunnen?
Ik hoop dat jullie weer wat ideeën hebben opgedaan (:
Liefs,
Emma.


8 opmerkingen:

 1. Hele leuke boekjes! :D Vooral dat boekje van je vakantie. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat leuk! Ik heb ook altijd een vakantiedagboek! Ik heb ook teveel boekjes, haha, maar ik wil altijd weer nieuwe...
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja, ik heb voor Sinterklaas ook een nieuw boekje gevraagd, het blijft leuk! Dankjulliewel! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo n complimentenboekje is echt een goed idee, leuk artikel:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :) Ja, ik kan het iedereen aanraden, haha.

   Verwijderen
 5. Leuk origineel artikel! Het complimentenboekje, lijkt me erg handig zeg, een goed idee. En ik heb altijd mijn dummy bij me waar ik alles in noteer. Ik heb het boekje nog net geen naam gegeven haha. En ik houd ook van elke vakantie een reisdagboek bij (al moet ik de laatste nog wel bijschrijven)..

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou ook zo van die boekjes waar je alles in kan schrijven! Ik zelf hou een notebook bij met allemaal kleine tekeningetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk! Misschien ga ik dat ook wel doen (:

   Verwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥