Tiny Finger Point Hand With Heart

01-12-2012

Pooh Inspiration

Ja, je zou het niet zeggen,

maar uit het kinderboek Winnie De Poeh is nog best wat inspiratie te halen.
Nu niet allemaal per direct deze post overslaan en denken 'wat kinderachtig!'. Nouja, het mag natuurlijk wel. Maar goed. Ik wil graag wat 'Pooh quotes' met jullie delen, van de echte    Poeh. Persoonlijk ben ik van kleins af aan al helemaal fan van die oude beer geweest. Ik ben 'opgevoed' met de originele versie van Poeh, dus die door A.A. Milne is geschreven, bedacht, en getekend door Ernest Shepard. Beer Edward eigenlijk. Ik mijn ogen is hij een grote gelige beer zonder rood shirtje, met z'n groene vriendje Knorretje. Niet de Disney versie van de 3-D beer met rode trui en weet ik veel wat allemaal. Nouja, dat over die rode trui: hij heeft hem alleen in de winter aan, dat geef ik toe. Van Piglet heeft Disney een roze varkentje gemaakt, terwijl hij toch echt groen is. Mopper mopper. Maar goed, nu ik dit heb gezegd (ik blijf dit maar herhalen) komen de welbekende uitspraken van Poeh. 


Waarom ik de 'originele Winnie de Poeh' leuk vind, is omdat Disney er iets van maakt dat alleen kindjes van een jaar of drie kan boeien. Alsof oudere kinderen niet meer naar Poeh mogen kijken of mogen lezen. En nee, ik ben er inmiddels ook wel overheen gegroeid, echt, maar tot een jaar of tien vond ik die malle oude beer heel erg leuk. Ja, als ik naar de films keek vond ik ze ook ronduit belachelijk kinderachtig, maar het échte boek niet. Het staat trouwens nog steeds in m'n boekenkast.


 Trouwens, ik ben niet helemaal tegen Disney hoor. Vat het alsjeblieft niet verkeerd op. De oude films van Disney vond ik ook helemaal geweldig. Maar op een gegeven moment kwam er een 'Poeh in 3D' en op dat punt was het zo van: Nee.Stiekem vond ik het wel leuk om op weheartit te zoeken naar Pooh qoutes en schattige berenplaatjes. Die kon ik jullie niet achterwege laten.
Heeft verder weinig met de rest te maken, maar is wel heel schattig toch?
Het boek heeft zelfs een eigen wikipedia pagina, als je dat interesseert. Ja, alle interessante Poeh-feitjes komen er aan.
Beste vrienden! Ik vond dit zo'n een lieve foto.Er is een verschil tussen links en recht, vind je niet? De een is nog wel lief, maar de ander vind ik persoonlijk op de grens van eng zitten.


Dat was het weer. Ik hoop dat jullie mijn gemopper niet zat zijn en het een beetje leuk vonden.
Liefs,
Emma.5 opmerkingen:

 1. Pooh is zo'n schatje, en die quotes zijn echt heel mooi! Vooral: if there ever comes a time we can't me together, keep me in your heart and I'll stay there forever.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, ik houd van Pooh! Echt lief (:
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem12/05/2012

  Oh wauw. Ik ben zooooo'n grote groene-knorretje-fan! Ik bedoel, ik heb nog een bordje met een groene knorretje hoor. De échte. Ik kwam op je blog, en nu ben ik fan. Wiehie. Nieuwe volger allert! Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat leuk!
  yayayayay nog een echte poeh fan, haha!
  Dankjewel ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥