Tiny Finger Point Hand With Heart

03-01-2013

Post project, snailmail dus.

Lieve lezers,

zoals beloofd ben ik een post project begonnen (en ik weet niet of je dat mét streepje of zonder schrijft) met een meisje dat ik al jaren ken, en vijf jaar geleden leerde voor het eerst en laatst heb gezien. Ik was met een vriendin op de camping, met haar ouders, en toen leerde ik Louise kennen. Sindsdien hebben we contact gehad via e-mail, en telefoon, maar het leek me leuk om dit jaar eens een snailmail te doen. Hier laat ik de eerste brief zien die ik naar haar heb verstuurd, en de brief die ik heb ontvangen! Leuk leuk.


Dit is de brief die ik haar gestuurd heb. Ik dacht eerst dat ik niets zou weten te schrijven, maar dat was geen probleem haha, ik kladde zo twee kantjes vol. En hier is de brief die ik van haar heb gekregen. Toen ik hem op de deurmat hoorde ploffen sprong ik een gat in de lucht! (Maak je maar geen zorgen, ik heb een pleistertje over het gat geplakt, alles is oké. Flauwe grap.)


Er komt snel weer een post (post haha, weer een flauwe grap) over de volgende brieven, als jullie het tenminste leuk vinden. Trouwens, ik raad het iedereen aan om te doen, het is net alsof je steeds een cadeautje krijgt, én leuker, want je maakt hem zelf.
Liefs, 
Emma.4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Why can't I post a comment on your newest outfit on your blog? I love it.
   En thank you btw (:

   Verwijderen
 2. Dit lijkt me ook wel leuk om te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post zeg! Je hebt ook een leuke blog, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥