Tiny Finger Point Hand With Heart

04-01-2013

tag | get to know me better.

Lieve lezers,

Ja, het is weer tijd voor een tag. Van deze blog heb ik hem. En aangezien ik niet veel persoonlijke dingen met jullie deel, vind ik deze tag wel leuk om te doen! Hopelijk vinden jullie 'm ook leuk.


Geboorte jaar? 1998. (Tot dusver nog niet veel spannends.)
Hoe lang ben je? Ongeveer één vijfenzestig. Misschien iets kleiner. (Nee, ik ben dus niet lang).
Waar dacht je aan toen je vanmorgen wakker werd? Ik dacht 'waarom ben ik nu alweer wakker het is net acht uur geweest...'.
Waar ben je op dit moment? In het koude kikkerlandje op m'n bureaustoel.
Single/relatie? Single bells, single bells, single all the way...
Beschrijf jezelf kort en krachtig: Meisje met pony (nee, niet zo'n beest dat wortels eet maar eentje in m'n haar weetjewel) dat altijd flauwe grapjes maakt en altijd een lach op haar gezicht heeft. Ik wordt ook vaak omschreven met 'lief' maar om dat nou over jezelf te zeggen...Guy/girlcrush: Josh Hutcherson.. Die jongen uit de Hongerspelen.
Wat zou je op dit moment graag willen? Dat het wat beter weer wordt, haha. Nee hoor. Ik zou op zich wel willen dat de vakantie langer is. En dat ik wat langer was, maar da's weer een ander verhaal.
Wat is je doel in het leven? Gaan we weer filosofisch doen.. Mijn doel tot nu toe is gewoon om elke dag te lachen en anderen aan het lachen te maken, mensen te helpen, en vooral zelf plezier te hebben in het leven.
Waar ben je bang voor? Giftige slangen, brand, overstromingen... Nee, waar ik echt bang voor ben is dat ik of iemand in mijn familie of vriendenkring heel erg ziek wordt. Dat, en dat mensen die ik lief heb Alzheimer krijgen. Vraag me niet waarom, maar dat zijn de enige twee dingen waar ik écht bang voor ben.
Heb je je rijbewijs? Nee, ben er nog een beetje te jong voor hé. Maar ik ben wel van plan om hem te halen!
Nagellak of lippenstift? Wat een rare vraag tussendoor. Maar ik kies wel meteen voor nagellak! 
Wat is je favoriete seizoen? Ik denk de winter, want dan ben ik jarig en is alles zo gezellig. Maar ja, de zomer is ook heerlijk, vakantie, warmte, zon... en de herfst eigenlijk ook, met die mooi gekleurde bomen... en de lente, met al die schattige jonge dieren. Ik weet niet hoor.
Wil je ooit gaan trouwen? Ja, heel graag. Yes I do, I do...
Ben je een healthy-freak? Nee, maar wel vaak helemaal biologisch enzo. Iedereen zijn ding.
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Blond of lichtbruin, hoe je het wil noemen.  Het komt tot iets boven het midden van mijn rug.
Wat voor kleding of make-up artikel wil je op dit moment graag hebben? Dat is te veel om op te noemen, ik wil een paar mooie hakken, een nieuwe (goede) mascara, een paar nieuwe nagellakjes...
Heb je tattoos? Nee, en ik denk niet dat ik ze later wil. Heel misschien een hele kleine, maar nee, niet echt.
Heb je piercings? Alleen in m'n oren een gaatje.
Draag je een bril? Nope.Wat is jouw perfecte pizza? Ehm alles zonder vlees. Pizza is altijd lekker.
Favorite eten/drinken? Eten is denk ik alles wat Italiaans is, en drinken een zelfgemaakte smoothie. Mjam.
Favorite parfum? Fame van Lady Gaga, en Noir van Chanel. Maar ik heb ze allebei niet, hoe triest. Wel één uit Egypte die heerlijk ruikt.
Wat is het laatste dat je kocht? Broodjes bij de bakker, niet zo bijzonder dus.
Wat deed je vanochtend om 8:00? Lekker in m'n bedje liggen.
Favorite ijs? Kaneel ijs, of appel. Of citroen bij de Australien.
Ben je een slaper of sta je vroeg op? Ik probeer altijd zo lang mogelijk uit te slapen, maar de laatste tijd lukt dat niet zo.. nouja, wat je vroeg noemt. Op zeven uur lig ik het liefst nog te snurken (ik snurk niet hoor).
Wat zijn je plannen voor 2013? Mijn 365 dagen-project, en gewoon een mooi jaar hebben met allemaal lieve mensen! -En bloggen natuurlijk, maak je geen zorgen.Met hoeveel kussens slaap jij? Even tellen hoor. Eén, twee, drie... vijf!
Ben je een ochtend of avond mens? Meestal avond. Maar soms dan ben ik in zo'n rare bui...
Ben je geordend of rommelig? Nou, ik probeer altijd geordend te zijn, en als ik echt m'n best doe lukt dat ook, tenminste met mijn kamer. Maar mijn kasten en tas onthullen mijn rommelige kant.
Wat wil je op dit moment graag zien? Ik denk dat ze hier mee een film bedoelen... Ik weet niet, als jullie nog film-tips hebben hoor ik het graag. Ik hou vooral van comedy. 
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Ik verwacht dat ik mijn gymnasium-diploma heb, haha, en mijn rijbewijs heb gehaald, dat ik aan de kunst academie zit en misschien aan de universiteit. Wat ik hoop is dat ik nog steeds contact heb met m'n oude vriendinnen en een lieve vriend heb.
Wie mis je op dit moment? M'n opa die aan de andere kant van Europa woont, en een paar vriendinnen.Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? Mijn gezicht denk ik, mijn ogen dan vooral. Maar dat is zo cliché. Nee, ik zeg wel m'n handen. Tenminste origineel. Ik heb op allebei m'n handen een moedervlekje op m'n wijsvinger, alleen zit hij op verschillende plekken. Bovendien was ik echt níks zonder mijn handen.
Ben je verlegen? Ja, dat ben ik. Maar ik kom na een tijdje helemaal los, en dan ook écht helemaal.
Heb je een accent? Een Nederlands accent waarschijnlijk wel. En een héél klein, piepklein, heel ieniemieniemienie klein Bosnisch accentje. Maar het valt haast niet op.
Zussen/broers, hoe oud? Nee, niks.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven er uit? Willen jullie dat echt weten? Ik sta op, meestal wakker gemaakt door de wekker op mijn mobiel, ik zet het ding zo vaak mogelijk op 'snooze stand' totdat ik een half uur te laat ben, daarna ontbijt ik, geef ik de poezen te eten en doe ik wat ik voor de rest van de dag heb gepland. School, als dat het geval is, of iets anders met de familie. Op een schooldag kom ik thuis in de namiddag en ben dan even een uur lui, net als de kat op dat moment, en daarna komt het gebruikelijke sport of huiswerk maken, -of allebei natuurlijk (niet tegelijk. 'S avonds pianospelen (niet elke dag, al is dat wel de bedoeling), en dan eindelijk naar bed. Dan begint het hele riedeltje weer opnieuw...

Vonden jullie hem een beetje leuk? Neem hem gerust over!
Liefs,
Emma.


8 opmerkingen:

 1. Leuke en lekker lange tag om te lezen! De vraag: wat vind je het mooiste aan jezelf is inderdaad moeilijk om te beantwoorden haha, mee eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1/04/2013

  Oeh, Coco Noir van Chanel! I'm the proud owner, en je hebt gelijk hoor! Hij is geweldig! ♥ Verder leuk om te lezen! Xoxo (oh wauw, deze doet me meteen aan coco denken, hahaha) May

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je hem hebt overgenomen :) Je schrijft heel leuk.
  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. love everything!

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag om te lezen! :) x Laura

  http://styleandsushi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik moest om het pony stukje lachen. Leuke tag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tag en leuk ingevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥