Tiny Finger Point Hand With Heart

19-07-2013

6 Quick tips | my basic clothes.

Lieve lezers,

vorige week postte ik mijn tips over een complete garderobe,
en nu dacht ik, misschien is het leuk om dan ook mijn basis-kledingstukken die ik jullie aanraadde te kopen, zelf te laten zien. En nee, ik heb (nog) geen witte blouse, dus vandaar zes tips deze keer. Kijk maar snel mee!
1. The little black dress.
Ja deze tip die ik jullie gaf, volg ik zelf ook maar al te graag op. Dit is het jurkje dat het meest gedragen wordt van een heleboel andere jurkjes die ik heb.
Ik heb hem al een tijdje, maar ik blijf hem lekker dragen. Ik geef Chanel volkomen gelijk.


 Cheap Monday

2. Een spijkerjack
Dit is een nieuwe aanwinst in mijn kledingkast, want ik wilde hem al een tijdje. Laatst vond ik er een, en ik ga hem snel dragen! Ik denk dat-ie leuk staat over een jurkje, ook gewoon voor binnen. Het is een beetje een oversized-idee.

Mexx

3. De zwarte ballerina's
Ook deze draag ik regelmatig, vooral als we naar familie gaan. Vroeger had je zondagse kleding, voor mij zijn dit een beetje zondagse schoentjes.

Manfield - (zeer afgetrapte) Vans

4. De statement ketting.
Eerst wist ik niet zo goed wat ik van de trend moest denken, ik vond veel kettingen eerlijk gezegd nog al tuttig. En wat is een statement ketting nou als iedereen de zelfde draagt? Maar langzaam aan merkte ik toch echt dat ik wat mistte in mijn kledingkast, of nu eigenlijk de sieradenstash, en ben ik op zoek gegaan. Jawel, ik heb twee hele leuke, niet té opvallende maar toch goed zichtbare statement kettingen gevonden!

Six - Nümph

5. Een zwart vestje
Ja, een zwart vestje mistte ik écht. Dan wilde ik iets aan doen, was het te koud voor blote armen, en een grijs, wit, of blauw vest kon gewoon niet. Zwart, simpel, dat was de oplossing.

H&M

6. Comfortabele sneakers
Ook hier ben ik fan van, want ik draag ze echt heel vaak: mijn afgetrapte, oude, vieze Vans. Ze zijn al een keer in de was geweest en het eerste gat zit er in, maar wat geeft het, ze lopen heel lekker en ze kunnen (vind ik tenminste, luiheid misschien) onder alles. Aanrader natuurlijk!

Dat was het weer. Hopelijk vonden jullie het een beetje leuk!
Liefs,
Emma.

Ps. Ik ben nu trouwens op vakantie, dus ik kan helaas niet op reacties antwoorden. Maar als ik terug kom lees ik alles door en ik ben er heel blij mee, dan antwoord ik meteen!

1 opmerking:

  1. Anoniem7/21/2013

    Very beautiful garderobe ;) Amazing clothes :)


    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥