Tiny Finger Point Hand With Heart

02-08-13

7 Quick tips | don't forget when you go on vacation.

Lieve lezers,

als deze post online komt ben ik, en veel van jullie, waarschijnlijk al op vakantie, of al op vakantie geweest, maar des al niet te min komen hier een paar handige tips van spulletjes die je makkelijk vergeet mee te nemen, maar toch altijd van pas komen als je op reis gaat!
1. Telefoon
Dit lijkt logisch, dat is het misschien ook. Maar wat handig is aan je telefoon:
-je hoeft, als je geen hoge kwaliteit foto's wilt maken, geen camera mee te nemen
-je kan al je adressen in je telefoon zetten, en kaartjes sturen vanuit je vakantie bestemming
-je kan je telefoon met een beetje geluk als GPS gebruiken.2. Een reisgids
Vind je dit te veel gesjouw? Dat is begrijpelijk. Koop óf een lichte, dunnere versie, óf verdiep je, voor je gaat reizen in het land waar je naar toe gaat. Eigenlijk is dat extra leuk, omdat je je dan al kan verheugen op de mooie dingen die je gaat zien.3. Een opschrijfboekje
Dit hoeft helemaal niet groot te zijn, maar een klein boekje waar je leuke herinneringen in op schrijft tijdens de vakantie is altijd leuk om later terug te vinden.

4. Een pak kaarten
Ja, lekker ouderwets kaarten, daar is niks mis mee. En zo hoef je geen ganzenbord mee te nemen, want een pakje kaarten is lekker klein en compact, maar je hebt toch avonden lang plezier.
5. Mini's
Veel handiger dan grote pakken, zijn mini zonnebrandjes, mini after-sunnetjes, en mini tonnicjes. En is het pak op? Dan koop je op plaats van bestemming toch gewoon nóg een mini?

6. Leesvoer
Minstens één boek en/of tijdschrift. Want er komt heus wel een uurtje dat je je verveelt, hoe avontuurlijk je vakantie ook wordt.

7. En tot slot: vochtige doekjes
Een klein compact pakje is heel handig, maar gewoon een pak babydoekjes is natuurlijk ook prima. Dit is echt iets om te vergeten, maar als je het bij je hebt is het altijd welkom, boven op een berg terwijl je een boterham met jam hebt gegeten, aan het strand als je je ijsje hebt laten vallen, of gewoon thuis, als je even niet op wilt staan.


Fijne vakantie nog,
Liefs,
Emma.

2 opmerkingen:

  1. I love that 'Travel' airmail book...really amazing!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat boek is leuk!! Ik heb 'm ook gelezen in mijn vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥