Tiny Finger Point Hand With Heart

01-07-2013

7 Quick tips | What to do before you die.


Tag: Things to do before I die, what I've done.


Lieve lezers,

Jullie zien het vast al: de hele blog is veranderd! Zelfs de titel is van 'live life creative' naar '7 Quick tips' gegaan. Waar is dat nou goed voor? Zelf vind ik het leuker, aangezien ik zo over veel verschillende onderwerpen kan schrijven en 'seven quick tips' ook op blogger niet al bezet was.
Voor jullie verandert er dit: er komen nu per week 2 blogspots online, steeds in de trant van '7 tips voor jullie'. Het worden niet alleen maar tip-posts, want er komen er ook met 'no tips today' maar dat zullen jullie allemaal wel zien.
Het is vakantie, dus dat gaan we vieren! Hier in iedergeval een leuke tag, die ik al veel voorbij zag komen: Things to do before I die, what I've done.


1. 


Het kost niets, en het levert veel op. Namelijk dat ik nu de regen minder vermijd en met een lachend gezicht door de regen fiets, denkend aan de gelukkige avond dat ik met vriendinnen in de regen danste! 

2. 

Deze had ik echt op mijn lijstje staan: helemaal naar de top klimmen (ja met de trap, niet stiekem de lift nemen). Prachtig uitzicht. Het enige minpuntje was misschien de lange rij voor de ingang, maar het is alles waard.
3.


Oh dit is geweldig. Het klinkt zo simpel, maar toen ik dit plaatje vond dacht er weer terug aan de vakantie in februari, de sneeuw lag nog op de bergen, en na zo'n vermoeiende klimtocht ben je dan eindelijk on top of the world. 

4. 

Dit is ook een tip voor iedereen: ga naar de winkel of naar bolletje, en bestel zo'n boek. Ik zal er nu niet veel over schrijven maar er komt een post over!

5. Deze is ook perfect! Een grote tip voor iedereen. Mooi bewolkte luchten, kleurrijke bloemen, de geur van versgebakken brood in de bakkerszaak... genoeg om van de genieten.

6.Deze zullen de meeste mensen wel gedaan hebben. Geweldige herinneringen niet waar?

7.


Perfecte momenten vastleggen die je zo vaak in je gedachten hebt afgespeeld.
Om maar weer cliché af te sluiten: 'droom geen leven, leef je dromen'.
De quote voor vandaag.

Liefs,
Emma.


'Man you're so deep, I can't see you anymore.'

6 opmerkingen:

 1. Leuke tag! En je blognaam vind ik ook erg leuk.
  Ik volg je vanaf nu :)

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke tag, en die quote is ook mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n tag! Ik ga denk ik maar zo'n lijstje maken :)
  Ben benieuwd naar dat boek.

  X Anita
  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice, girl!

  Would love to follow each other!

  Love from Amsterdam!

  Http://juicyconfashions.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar al je toekomstige tips!
  En ik ben ook op de top van de Eiffeltoren geweest, maar stiekem met de lift de eerste verdiepingen. Sowieso waren de trappen dicht, maar anders had ik het denk ik ook niet gedaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag! De top van de Eiffeltoren heb ik ook gedaan, maar ook de eerste verdiepingen met de lift idd.. haha. Ik ga jou ook volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!
Vragen beantwoord ik zo snel mogelijk, en
natuurlijk bezoek ik jouw blog ook even. ♥